cat
poster
NO SAPS RES DE MI

Reial Cercle Artístic de Barcelona - Portal de l’Àngel

Barcelona - Juny 2024

Entrades ja a la venda!

Compra ja les entradesPowered by Fever
Realitat virtual Realitat virtual Realitat augmentada Realitat augmentada Art Digitalitzat Art Digitalitzat
Una producció de Una creació de
Sota llicència de

NOU FORMAT D'EXHIBICIÓ ARTÍSTICA, IMMERSIVA I DIDÀCTICA A BARCELONA.

Després de la seva estrena mundial a Madrid, una proposta innovadora arriba a Barcelona amb l'objectiu d'homenatjar el gran artista i presentar les obres de Dalí de manera única. Aquesta iniciativa té com a meta submergir el públic al cor del seu art, oferint una experiència artística immersiva, didàctica i diferent.

L'EXPERIÈNCIA

Un viatge sensorial i envoltant amb tecnologia innovadora

Submergeix-te a la vida, obra i obsessions del geni surrealista a través d'un audiorelat en format podcast i descobreix més de 60 obres digitalitzades en aquesta experiència immersiva, on la realitat virtual, la realitat augmentada, el micromapping i altres elements tecnològics et transportaran a l'univers de Dalí com mai abans. Amb una escenografia i tecnologia al servei de l'art, aquesta exposició desafiarà els teus sentits i coneixements sobre una de les icones del surrealisme.

Experiencia
Experiencia
Experiencia

INFORMACIÓ PRÀCTICA

 • Dates:
  A partir del 13 de juny
 • Horari:
  De dilluns a diumenge de 10h a 22h
 • Durada:
  60 minuts
 • Què inclou cada tiquet?:
  Accés complet a l’experiència.
 • Edat:
  Per a tots els públics
 • Localització:
  Reial Cercle Artístic de Barcelona
 • Preu:
  A partir de 12€
 • Important:
  Has d'acudir amb auriculars i mòbil per gaudir de l'àudio-relat en format podcast
Entrades
Dalí challenge Barcelona

LOCALITZACIÓ

Reial Cercle Artístic de Barcelona

Carrer dels Arcs, 5, Ciutat Vella, 08002 Barcelona

Plaça de Catalunya
Autobusos 47, V15, V17
Plaça de Catalunya
Reial Cercle Artistic

FAQs

Tens alguna pregunta? Potser pots trobar la resposta aquí!

L'EXPERIÈNCIA

Què puc esperar de l'esdeveniment? Després de la seva estrena mundial a Madrid, arriba a Barcelona una proposta innovadora amb l'objectiu de retre homenatge al gran artista i presentar les obres de Dalí d'una manera única. Aquesta iniciativa pretén submergir al públic en el cor del seu art, oferint una experiència artística immersiva, didàctica i diferent.
On es porta a terme l'experiència? L'experiència té lloc al Reial Cercle Artístic de Barcelona, carrer Arcs no5, 08002, Barcelona.
L'experiència té lloc a l'interior o a l'exterior? Aquesta experiència té lloc en un espai interior climatitzat.
Quant dura l'experiència? El temps mitjà de visita és d'aproximadament 60 minuts. Consulta els nostres horaris per organitzar la teva visita amb temps suficient per veure-la en la seva totalitat!
Hi haurà aliments i begudes disponibles per a la seva compra a l'establiment? Malauradament, no hi haurà menjar ni begudes a la venda en aquest esdeveniment. A més, no està permès portar menjar i begudes a l'exposició.
Hi ha aparcament disponible? Malauradament, no hi haurà aparcament en aquesta ubicació, per la qual cosa et recomanem que no arribis amb cotxe.
Hi ha Realitat Virtual? Aquesta experiència inclou diverses tecnologies d'avantguarda com la realitat virtual, la realitat augmentada, el micromapping, entre d'altres.
Hi haurà productes a la venda? Vols comprar un record per emportar-te a casa? Podràs accedir a la botiga de forma gratuïta sense haver d'entrar a l'Expo. Hi trobareu una gran varietat de productes relacionats amb l'exposició.

LES ENTRADES

On puc aconseguir entrades?

En l'app de Fever, disponible en Google Play i l'Apple Store.

En el lloc web de Fever

Puc comprar entrades en porta? Tindrem taquilla en el lloc. No obstant això, les entrades poden estar esgotades quan arribis a l'esdeveniment, per la qual cosa et recomanem reservar les teves entrades amb anticipació per a garantir el teu lloc. Pots comprar entrades en l'aplicació Fever o en el lloc web www.dalichallengebcn.es
Puc transferir les meves entrades a una altra persona? Sí, pots transferir les teves entrades a qualsevol persona de manera gratuïta. És tan fàcil com fer clic a "Transferir entrades" en la teva entrada en l'aplicació Fever. Si us plau contacta'ns si necessites ajuda addicional. Assegura't d'incloure el número de comanda de la teva entrada.
Necessito imprimir la meva entrada? No, les teves entrades sense contacte es validaran directament en l'aplicació Fever.
No trobo la meva entrada. Què haig de fer? Pots veure la teva entrada en l'aplicació Fever, dins de la secció entrades. Si no tens l'aplicació instal·lada, pots descarregar-la des d'Apple Store o Google Play. Recorda iniciar sessió amb el mateix compte que vas utilitzar en comprar les entrades. Si encara no trobes la teva entrada, si us plau contacta'ns.
Puc canviar la data del meu tiquet? Es permeten reemborsaments?

Aquesta experiència permet canvis en la data amb fins a 48 hores d'antelació. Si vols fer el canvi, posa't en contacte amb nosaltres i inclou el tiquet ANEU associat amb la teva compra (Què és el tiquet ANEU?). Un dels nostres agents respondrà a la teva petició en la major brevetat possible, comunicant-te els següents passos a seguir.

No es permeten reemborsaments sota cap circumstància. Per a obtenir més informació, pots consultar els nostres T&Cs.

Puc fer una reserva de grup? Si desitges reservar per a un grup gran, pots obtenir més informació aquí.
Ofereixen passis de premsa? Per a assumptes de premsa, fotos oficials, i qualsevol altra consulta, posa't en contacte amb el nostre equip de PR escrivint a comunicacion@seedsxr.com.

L'ACCÉS A L'ESDEVENIMENT

Necessito arribar a l'inici de la meva sessió programada? En aquest cas intentarem deixar-te entrar en el següent passi sempre subjecte a disponibilitat de l'aforament. Et recomanem que arribis amb 15 minuts d'antelació, ja que no podem garantir l'accés a l'exposició fora de l'horari indicat en l'entrada quan l'aforament està complet.
Puc portar animals? Es permeten gossos de servei? Desafortunadament, no es permeten mascotes en el lloc d'aquest esdeveniment, encara que sí que donem la benvinguda als animals de servei.
El lloc és accessible? Avui dia, només hi ha una part de l'edifici que encara no ho és, i correspon a la planta -1 de les sales d'exposició, que per les seves característiques encara no hem pogut adaptar. Continuem treballant per a realitzar tots els espais del Reial Cercle Artístic accessibles. El Cercle té la seva seu en un edifici històric, el Palau Pignatelli i en els últims anys s'ha fet una gran intervenció per a fer accessibles el màxim dels espais de la nostra institució.
Quins són els articles prohibits en l'experiència? Puc fumar o vapear? En aquest espai no es permet fumar ni vapear
Ofereixen entrades per a cuidadors? Els visitants que necessitin assistència durant aquesta experiència poden adquirir una entrada addicional a preu reduït per al seu acompanyant. En l'entrada simplement mostra un comprovant que necessites acompanyant perquè l'entrada sigui vàlida.
L'exposició és molt fosca? Pot generar por? Hi haurà llums estroboscòpiques? No és fosca, hi ha molta llum en tots els espais, en la Realitat virtual hi ha moments en els quals poden generar sorpresa a l'espectador, però gens de terror. Aquest esdeveniment no inclourà llums estroboscòpiques.
Hi ha cadires disponibles? Puc estar assegut durant l'experiència/exposició? Aquesta és una experiència guiada, però trobaràs seients per a descansar en alguns punts com a la sala de realitat virtual o la de visionat de vídeo
Hi haurà banys disponibles en el lloc? Aquest lloc compte amb banys; sol·liciti indicacions al nostre personal en el lloc.
Puc prendre fotos o gravar l'experiència? Està permès prendre fotos per a ús personal i no comercial a excepció de l'espai del Surrealisme, zona on està prohibit prendre fotografies i vídeos. Assegura't de llevar el flaix pot molestar a altres visitants. Queda prohibit l'ús de trípodes, monopiés i pals selfies dins de l'exposició.
On puc consultar sobre objectes perduts? Recomanem preguntar al personal del lloc si han trobat les teves pertinences.
Existeix un requisit d'edat? No hi ha una edat mínima d'accés a l'exposició. Els nens de fins a 4 anys podran accedir de manera gratuïta a l'exposició sol·licitant prèviament la teva entrada en taquilla i acudint degudament identificats. Els nens fins a 16 anys han d'anar acompanyats per un familiar adult o, si és el cas , pels seus tutors o responsables si es tracta de grups escolars.
Hi haurà una audioguia? Aquesta experiència inclourà un àudio-relato format podcast disponible en català, castellà i anglès. Hauràs de descarregar-la en el teu telèfon intel·ligent, així que porta'l amb suficient bateria! Recorda també portar els teus auriculars per a poder gaudir de l'àudio relato i que l'experiència sigui un èxit.